viernes, 27 de abril de 2007

ILLA DE BLANES


ILLA DE BLANES.

Més coneguda popularment com Illa Isozaki. Un projecte que tirarem endavant adaptat a les autèntiques necessitats de Blanes.


Volem que sigui un referent important en el món turístic.

jueves, 26 de abril de 2007

NOTA PREMSA OFICIAL

El PDB (Partit Democràtic Blanenc) davant dels comentaris de tota mena que han sorgit, informa de les raons per les quals, a diferència de la resta de partits polítics, no ha fet públic el cap de llista per a les properes eleccions municipals:
Segons nosaltres, el que és important és el programa i l’equip de persones que l’han de fer possible, no la persona que pugui anar al capdavant de la llista. Això no vol dir que per un tema legal, quan arribi el moment, presentarem una llista, conscients que per a nosaltres i per al treball amb equip, que és com volem que funcionin les diferents regidories, tanta importància tindrà el primer de la llista com l’últim, des d’una perspectiva de funcionament. L’ordre dels factors no alterarà el producte.
Creiem que si Blanes, en lloc d’anar endavant va enrera, entre d’altres raons és perquè a la pràctica s’han volgut prioritzar sempre “caps de llista” i noms de persones, en detriment de programes i treball amb equip.
En qualsevol cas, a finals de març us donarem la llista de totes les persones que han de fer possible el canvi a Blanes, sense lligams de cap mena i sense por de parlar clar amb temes que d’altres miren de passar-hi de puntetes per no tocar-los. No ens espanta parlar d’immigració, ni de la suspensió temporal dels ajuts al tercer món, mentre tinguem gent necessitada a Blanes, ni de l’Illa Isosaki ( amb aquarium), ni de turisme, ni de seguretat, ni de focs artificials, ni del repartiment de les subvencions, ni de l’escenari retràctil davant de sa Palomera, ni de centralitzar totes les dependències municipals, ni de canviar la imatge de Blanes, ni de cap dels més de 130 projectes que tenim previstos - a curt, mitjà i llarg termini- per transformar Blanes. Estem oberts a tothom i sense lligams amb cap grup polític.
Davant d’axó i per evitar malentesos, nosaltres no prioritzem l’ordre de les llistes i per tant, seguirem amb la línia que ens hem marcat d’equip. I el 27 de maig, sense cap problema, acceptarem el que decideixin els blanencs i blanenques. El que volem és que tothom tingui clar abans d’anar a votar que el PDB si governa, que esperem que sí, serà un tren que sortirà de Blanes amb un programa que coneixeu, i que ni farà parades, ni es desviarà dels objectius marcats. És així de senzill i ho diem perquè no volem enganyar ningú.

Blanes 13 de febrer 2007

Presentació partit





17-novembre-2006.

Data històrica. Al més pur estil democràta americà (només hi faltaven els globus), a la sala d'actes del Centre Catòlic, i davant de prop de dues-centes persones, es va presentar PDB.

Es va iniciar l'acte de presentació amb un video que combinava les imatges amb la música de la mítica L'Estaca d'en Lluis Llach. Un video denúncia sobre l'estat de la ciutat que ja es pot veure a internet (Yahoo-videos i buscar pdbcat's videos i ja us sortirà) i que reflecteix els desgavells que s'estàn produint actualment. Un video que fora seguit amb un silenci combinat de respecte, admiració i estupor davant el que s'estava veient. Era la primera sorpresa de la nit i no l'ùnica.

Acte seguit i mentre s'alçava la pantalla en una cordial i agradable posada en escena varen apareixer els promotors del partit, encapçalats per en Victor Bassols Garcia, que donà les gràcies a tothom i presentà al coordinador de l'acte, en Anselm Ramos Argimón.

Campaña electoral PDB-PROA

(musica l´estaca de lluis llach)