martes, 1 de mayo de 2007

JOC BRUT A LA CAMPANYA ELECTORAL

Les cinc formacions polítiques representades actualment a l'Ajuntament porten un any de reunions envers les condicions que han de regular la campanya electoral pels comicis de maig de 2007, per tal de que a les noves formacions no els hi quedi molt de temps per fer-ho.
De tal manera que l'1 de març i amb l'aquiescència de la Secretaría de l'Ajuntament, varen arrivar a un acord envers les condicions sobre les pancartes, plafons, banderoles, spots de radio i televisió, amb lo qual varen poder començar a treballar.
A les noves formacions se les va convocar el día 26 d'abril per presentar tots els spots de radio i televisió pel dia 30 d'abril. Democràtic total. Amb les protestes dels tres partits nous, s'ha prorrogat el terme fins el dia 4 de maig.
A la darrera reunió de l'1 de març hi varen assistir: Pepa Celaya Armisen, Quique Pérez Guardiola, Marc Puig Pérez, Paco Martínez, Celestino Lillo, Miquel Lupiáñez, Josep Manel Verde, Pere García, Joaquim Casadevall i Francesc Buixeda.

lunes, 30 de abril de 2007

PRESENTACIO LLISTA

El propassat 13 d'abril i a la sala d'actes de la Biblioteca Comarcal, plena de gom a gom, es va desvelar l'incògnita dels components de la llista del PDB. Es aquesta:
 1. Anselm Ramos Argimón
 2. Fernando Gómez López
 3. Eduard Vilà Compte
 4. Julia Gil de la Fuente
 5. Rafaela Sánchez Blanes
 6. Ferran Crespo Cano
 7. Victor Bassols García
 8. Arturo Layron Biel
 9. Susana Abad Morrón
 10. Anna Maria Pérez Benito
 11. Oscar López Ramos
 12. Xavier Reñaga Mussi
 13. Josep M. Galisteo Máuriz
 14. Marta Fontanillas Hoyo
 15. Antonia Estevez Ferràndiz
 16. Gerard Alberch Gisbert
 17. Antonio Florido Domínguez
 18. Fernando Sancha Hinarejos
 19. Inmaculada Durán
 20. Engracia Molina Gavilán
 21. Amador Guarnido Balaguer
 22. Carles Romani Cors
 23. Robert Gelabertó i Sans
 24. Antonia Parreño Montero

L'acte, sobri i elegant fou coordinat pel portaveu del Partit, en Eduard Vilà, i controlat informàticament, per en Antonio Florido.

Campaña electoral PDB-PROA

(musica l´estaca de lluis llach)