jueves, 18 de octubre de 2007

NOTA DE PREMSA DEL PDB (Partit Democràtic Blanenc).

Davant les greus acusacions fetes pel grup municipal socialista, amb l’única finalitat de desviar l’atenció i que no es parli del desdoblament de la NII per Blanes o de la marxa enrere del passeig s’Abanell, coses de les quals el Josep Marigó és el principal culpable, no han dubtat gens a fer tot el mal possible i ficar-se a la vida privada de la família Bassols per intentar implicar-hi al PDB (Partit Democràtic Blanenc) i crear fissures amb l’equip de govern. Casualment aquesta persona era qui deia, durant la campanya electoral, que en política no s’hi val tot i que s’han de respectar les persones; una vegada més, mentia a tota la ciutadania.

A la reunió del PDB del passat dilluns dia 15 d’octubre, el Sr. Victor Bassols, que des del mes de juny col.laborava gratuïta i desinteressadament amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament, ha deixat en mans del Consell Executiu del partit la possibilitat d’ocupar un càrrec de confiança del PDB, fet que li agraïm i lamentem a la vegada, per les seves importants aportacions, ja que de cap manera l’aptitud per desenvolupar un càrrec pot estar vinculada a les faltes administratives que pugui haver-hi en un determinat moment.

En qualsevol cas, el Partit Democrátic Blanenc accepta que posi “el càrrec” a disposició del partit i valorarà la comprovació legal dels possibles deutes abans de pendre qualsevol altra determinació, i no vol entrar en aquest joc brut del grup socialista, el transfons del qual no es altre que intentar paralitzar els importants projectes que des de l’equip de govern s’han iniciat amb les diferents regidories i que amb pocs anys posaran a Blanes al lloc que li correspon.

El Sr. Marigó encara no ha assimilat la seva derrota electoral i vol justificar la seva incompetència exigint responsabilitats als altres, quan ell durant la seva legislatura ha estat incapaç de fer-ho amb els seus propis regidors i amb els seus còmplices d’EUiA. I si vol parlar de deutes, que expliqui a la ciutadania blanenca per què només amb l’empresa FCC va deixar per la seva ineptitud de dirigir un poble, un deute de 1.000.000.000 de les antigues pessetes, entre d’altres, i ara ens vol dir com em de fer les coses. ........ Sobren els comentaris........

Signat: Partit Democràtic de Blanes

Campaña electoral PDB-PROA

(musica l´estaca de lluis llach)